Tervehdys kyläläiset

Tervehdys teille kaikille!

Tämä vuosi on ollut monin tavoin haastava ja poikkeuksellinen myös kyläyhdistyksen toiminalle. 

Rajoitukset ja suositukset ovat tänä vuonna muuttaneet toimintaamme ja talkoomenettelyitä, emmekä kaikkina aikoina ole myöskään voineet kokoontua normaalisti.

Keväällä jouduimme jättämään kevätkokouksen väliin ja pidimme sekä kevät-, että syyskokouksen samassa tilaisuudessa syyskuun loppupuolella. 

Syyskokouksessa valittiin myös kyläyhdistyksen hallitus seuraavalle kahden vuoden toimikaudelle. Hallituksen on tarkoitus suunnitella ja edistää kylän alueen kehittämistä ja toimia yhteistyössä kaupungin eri alueella toimivien tahojen kanssa, mm päiväkoti, koulu, liikuntatoimi, puistopuoli ja vapaa-ajan puoli, sekä maanrakennus- ja kaavoitus. 

Kyläyhdistyksellä on myös omia kohteita, joita ylläpidämme. Keväällä talkoilla pystytetty luontopolun laavu ja penturannan alueella olevat grillikatos, leikkipaikka välileineen, matonpesupaikka ja wc, ovat yhdistyksen omaisuutta.

Samoin urheilukentän koppi, sekä beachvolley-kenttä kuuluvat yhdistykselle ja niiden huolto ja ylläpito vaatii vapaaehtoisvoimia sekä lukuisia talkootunteja. Ja tietysti myös rahaa.

Jääkiekkokaukalon hoito on annettu kyläläisille talkoilla hoidettavaksi ja kyläyhdistys on pyrkinyt organisoimaan myös tätä ja pyrimme nytkin saamaan kaukalon luistelukuntoon ennen mahdollisen kauden alkua kunnostamalla kaukalon pohjan uudelleen. 

Näissä kaikissa kohteissa jokainen talkoolainen on tärkeä ja toivomme saavamme kyläläisiä mukaan, jotta nämä edellä mainitut kohteet voidaan pitää käyttökuntoisina ja mahdollisimman toimivina. 

Joulun aika lähestyy ja kyläyhdistyksessä olemme miettineet päämme puhki, miten ilahduttaa kylällä liikkuvia tänä vuonna. 

Koronasta johtuen emme myöskään voi järjestää piparkakkutalkoita, emmekä perinteistä joulunavausta. 

Työväentalon lipputankoon asennetut valot ja tuikkulyhdyt Kaninkolantien varren muutamassa kohdistetussa paikassa syttyvät ensimmäisenä adventtiviikonloppuna ja sen jälkeen joka viikonloppu ainakin vuodenvaihteeseen saakka.

Olisi hienoa, mikäli te kyläläiset osallistuisitte tähän niin, että jokainen talous laittaisi vaikka lyhdyn omaan tienhaaraansa tai jonnekin näkyville ilahduttamaantätä nyt niin harmaan ankeaa vuodenaikaa

Kiitos kaikille kyläläiselle ja talkoissa ja toiminnassa mukana olleille kuluneesta vuodesta!! Toivotamme teille oikein hyvää loppuvuotta, rauhallista joulunaikaa ja parempaa tulevaa.

Advertisement