Muistio infotilaisuudesta 10.11.2021

Wartsalan kyläyhdistyksen koolle kutsuma ja järjestämä  info- ja keskusteluilta 10.11.2021 sai paikalle mukavasti kyläläisiä.   

Kaupungin edustajista paikalle olivat:
* kaupunkikehitysjohtaja Mika Mannervesi
* kaupungingeodeetti Ari Vainio
* vapaa-aikajohtaja Hilpi Tanska
* kaupunginpuutarhuri Matti Nikander

Illan tarkoitus oli esitellä kaupungin eri toimijoita, joiden kanssa kyläyhdistys tekee tiivistä yhteistyötä sekä keskustella kylään liittyvistä suunnitelmista ja ajatuksista. Tämän suhteen ilta olikin onnistunut. Tapahtumasta kirjattiin kooste asiamuistiona, jossa mahdollisimman tarkasti illan aikana läpi käydyt asiat. Muistio on toimitettu myös läsnäolleille kaupungin kutsuvieraille.   


Tilaisuudessa esiteltiin  samalla kaupunginpuutarhuri Matti Nikanderin laatima esitys, josta hän painotti sen olevan tehty vain tähän tilaisuuteeneikä se sisällä lopullisia päätöksiä, vaan se on ainoastaan tavoitteellinen suunnitelma tulevaisuuteen. Tämä tavoitteellinen suunnitelma nähtävänä ohessa. 

Advertisement